آکادمی رژیم غذایی و تغذیه آمریکا به افراد سالمند توصیه میکند که مواد غذایی زیر را در رژیم غذایی شان لحاظ کنند:
- مصرف زیاد سبزیجات برگدار سبز نظیر اسفناج و سبزیجات نارنجی نظیر هویج؛
- مصرف انواع پروتئینها از جمله نخود، لوبیا و ماهی؛
- خوردن غلات کامل، نان و پاستا به میزان ۸۵ گرم در روز؛
- مصرف حداقل سه وعده محصولات لبنی غنی شده با ویتامین D نظیر شیر، پنیر و ماست؛
- انتخاب چربیهای سالم مونواشباع نشده و پلی اشباع نشده؛
- مصرف انواع متعادل مواد غذایی و انجام ورزش منظم.