ریسک مرگ بر اثر حمله قلبی یا سکته مغزی در افراد بالغی که هر روز میوههای تازهای مثل سیب و پرتقال مصرف میکردند، یکسوم آنهایی بود که میوه نمیخوردند.
دکتر لایمینگ لی، محقق راهبر مطالعه و نایبرئیس آکادمی چینی علوم پزشکی در بیجینگ گفت: «مصرف میوه برای سلامت قلب و عروق مهم است.»
به گفته لی، شرکتکنندگانی که اغلب میوه میخوردند فشار و قند خون کمتری نسبت به کسانی که میوه مصرف میکردند داشتند. شاید کاهش خطر حملههای قلبی و سکتههای مغزی به این خاطر باشد.
با این حال به گفته لی، به خاطر نوع این مطالعه، نمیشد ثابت کرد که مصرف میوه عامل کاهش خطر حمله قلبی و سکته مغزی است؛ بلکه تنها میشد گفت که رابطهای بین این دو وجود دارد.
در بین شرکتکنندگان مطالعه کمتر از یک نفر در هر پنج نفر به صورت روزانه میوه مصرف میکرد.
در طول هفت سال، آنهایی که حدود نیمفنجان میوه در روز میخوردند به صورت معنیداری در معرض خطر کمتر ابتلا به بیماریهای قلبیعروقی بودند.
این مطالعه در ژورنال پزشکی انگلستان نو منتشر شد.