کارشناسان دانشگاه “بوخوم” در کشور آلمان به تازگی دریافتند مصرف خوراکیهای تند و حاوی ادویه میتواند باعث وقفه در رشد سلولهای سرطانی سینه در زنان شود.
در این تحقیق کارشناسان با اضافه کردن ماده اصلی تشکیل دهنده فلفل که “کپسایسین” نام دارد به تومورهای سرطانی، متوجه کندی رشد آنها شدهاند. این کاهش رشد تومور سرطانی همچنین باعث کندی فرآیند گسترش سلولهای سرطانی به سایر قسمتهای بدن و بروز متاستاز میشود.
بر این اساس، کارشناسان توصیه میکنند افراد به ویژه مبتلایان به سرطان سینه یا افرادی که در خانواده و اقوام درجه یک آنها مورد ابتلا به این بیماری وجود دارد حتما در وعدههای غذایی خود مصرف فلفل و ادویهجات تند را قرار دهند.کارشناسان اعتقاد دارند بوی تند فلفل و کپسایسین باعث نابودی سلولهای سرطانی در مبتلایان میشود و نرخ ابتلا به این بیماری در کشورهایی که ادویه و فلفل در رژیم غذایی آنها وجود دارد پایینتر از سایر کشورها است.
همچنین مصرف فلفل میتواند باعث افزایش هورمون تستوسترون در مردها و افزایش شانس باروری در آنها و مبارزه با علائم پیری شود و کارشناسان مصرف این ماده غذایی مغذی را به آنها توصیه میکنند.