یکشنبه ۲ دی سال ۱۴۰۳

چرا سکته قلبی در زنان خاموش باقی می‌ماند؟‎

سکته قلبی؛ خطری که زن و مرد نمی‌شناسد و در کمین نشسته و هر لحظه ممکن است گریبان هر یک از ما را بگیرد؛ اما زنان و مردان در مواجهه با این اتفاق چه واکنشی از خود نشان می‌دهند؟ تشخیص این نوع از حمله‌های قلبی برای کدام یک از این دو گروه ساده‌تر است؟

همیشه گفته می‌شود توانایی تحمل درد زنان از مردان بیشتر است و از درد زایمان برای شاهد این مدعا نام می‌برند؛ ولی جالب است بدانید همین موضوع باعث عدم تشخیص بروز سکته‌های قلبی در زنان می‌شود. موضوعی که موجب نگرانی متخصصان شده است؛ چراکه در اغلب موارد سکته‌های قلبی زنان خاموش باقی می‌ماند و درمان نمی‌شود.

بنا بر تحقیقات انجام شده، احتمال عدم تشخیص سکته قلبی در زنان 50 درصد بیشتر از مردان است. مسئله ای که از قدرت بالای زنان در تحمل درد ناشی می‌شود. در واقع، زنان به هنگام سکته قلبی دردی را متحمل می‌شوند که دلیل اصلی را نمی‌دانند و از آن می‌گذرند. نتیجه چنین امری افزایش تعداد زنانی است که به سکته‌های قلبی خاموش دچار می‌شوند. به عبارت دیگر، می‌توان این چنین ادعا کرد که زنان سکته قلبی را انکار می‌کنند.

با این حال نباید فراموش کرد بخشی از این ماجرا به عدم آگاهی کافی نسبت به علائم سکته قلبی مرتبط می‌شود. بسیاری از افراد گمان می‌کنند سکته‌های قلبی باید با یک حمله ناگهانی و درد بسیار شروع شوند. این در حالی است که سکته قلبی می‌تواند به پخش تدریجی درد در قفسه سینه منحصر شود و بی توجهی به چنین دردهایی می‌تواند در آینده عواقب خطرناکی داشته باشد.

بنابراین، برای زنان واجب است که دردهای قفسه سینه را جدی بگیرند و از کنار آنها به سادگی عبور نکنند؛ چراکه همین درد می‌تواند نشان از سکته قلبی باشد.

پیام یا سوال خود را برایمان بفرستید

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.*

*