ذخیره کردن اطلاعات مهم و خصوصی در گوشیهای تلفن خطرناک است
سرهنگ اصغر باقریان در گفتوگو با خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی پلیس فتا گفت: ذخیره سازی اطلاعات شخصی، کاری و محرمانه، عکس، فیلم و کلیپهای خصوصی و خانوادگی در گوشیهای همراه به توجه به احتمال سرقت آنها خطرناک است.
وی افزود: بهترین محل برای نگهداری این اطلاعات حافظههای جانبی مثل هارد اکسترنال است که باید این حافظه جانبی نیز در محل امنی و به دور از دسترس دیگران باشد.
این مقام انتظامی با بیان اینکه شاهد تشکیل پرونده اخاذی و سوءاستفاده از اطلاعات به سرقت رفته در گوشیهای نتلفن همراه هستیم، گفت: عکس و فیلمهای خصوصی خود را به هیچ عنوان در گوشیهای تلفن همراه ذخیره نکنید، ضمن آنکه نباید تلفن همراه را در اختیار دیگران، حتی دوستان و اقوام خود قرار داد.
وی با اشاره به اینکه استفاده از قفل صفحه نمایش و رمزنگاری ابتداییترین کاری است که میتوانید برای تامین امنیت گوشی استفاده کنید، افزود: با نصب اپلیکیشنهای محافظ حتی میتوان فایلهای ذخیره شده داخل حافظه گوشی را نیز رمز گذاری نمود و مانع دسترسی دیگران به این اطلاعات شد.
این مقام انتظامی فعالسازی امکان ردیابی تلفن همراه مفقود شده را ضروری خواند و گفت: فعال کردن قسمت پاکسازی از راه دور گوشیهای هوشمند مانع از دسترسی افراد سودجو به اطلاعات شخصی و محرمانه شما میشود.
رئیس پلیس فتا غرب استان تهران در پایان از کاربران خواست تا با رعایت توصیههای ذکر شده، اجازه سوءاستفاده را از بزهکاران صلب و در صورت بروز هرگونه مشکلی در این باره، با در دست داشتن مرجوعه قضایی به پلیس فتا محل سکونت خود مراجعه کنند.