یکشنبه ۲ دی سال ۱۴۰۳

اثر مخرب مرغ نیمه پخته بر بدن

محققان آمریکایی باکتری ای را در مرغ خوب پخته نشده یافته اند که می‌تواند منجر به بروز سندروم گیلن باره (GBS) شود. این سندروم یک اختلال خودایمنی است و علت اصلی فلج عصبی-عضلانی حاد در انسان‌ها در دنیا محسوب می‌شود.

 

لیندا منسفیلد، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه ایالتی میشیگان، در این باره می‌گوید: «مطالعه ما نشان داده است که ترکیب ژنتیکی همراه با باکتری Campylobacter موجب بروز بیماری GBS می‌شود.»

 

به گفته محققان، اگر مرغ خوب پخته نشده باشد باکتری مذکور در غذا فعال باقی مانده و می‌تواند منجر به بروز بیماری GBS شود.

 

از طرفی، عمدتا باکتری‌ها نسبت به آنتی بیوتیک مقاوم هستند. از اینرو مصرف برخی آنتی بیوتیک‌های معین به منظور مقابله با علائم نورولوژیکی تاثیری نداشته و به اشتباه به خود اندام‌ها و بافت‌های بیمار حمله می‌کنند.

 

همچنین تحقیقات دیگر نیز نشان می‌دهند که باکتری Campylobacter jejuni موجب بروز سایر اختلالات خودایمنی نظیر بیماری التهاب روده و آرتروز نیز می‌شود.


پیام یا سوال خود را برایمان بفرستید

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.*

*