دوشنبه ۳ دی سال ۱۴۰۳

خوردن برخی از لبنیات برای پیشگیری از بیماری قلبی!

این پژوهش که در دانشگاه برگن نروژ انجام شده است ثابت می‌کند که خوردن غذاهایی با چربی طبیعی همراه با محدود کردن مصرف کربوهیدرات‌ها ، کلسترول مضر خون را بالا نمی‌برد .

سیمون دانکل که رهبری این گروه تحقیقاتی را به عهده دارد می‌گوید ،بدن انسان به راحتی می‌تواند بخشی از انرژی‌های مورد نیازش را از این چربی‌های طبیعی تامین کند.

وی یادآور شد:باور مردم بر این است که با خوردن چربی‌های اشباع شده نمیتوان وزن را کم کرد اما باید گفت که خوردن چربی‌های طبیعی سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد و تامین انرژی بدن با چربی یا کربوهیدراتها خیلی تفاوتی ندارد .

سیمون می‌گوید چربی‌های طبیعی همچون کره خامه و پنیر جزو چربی‌های مضر محسوب نشده و از ابتلا به بیماریهای مربوط به چاقی از جمله فشارخون و بیماریهای قلبی جلوگیری می‌کند.

پیام یا سوال خود را برایمان بفرستید

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.*

*