یکشنبه ۲۳ دی سال ۱۴۰۳

سکته های خاموش عامل اصلی از دست حافظه در سالخوردگان است

پژوهشگران علوم پزشکی می‌گویند به علت این موضوع که چرا سالخوردگان حافظه خود را از دست می‌دهند پی برده اند .  اغلب انسان‌ها با رسیدن به سن پیری و دوران سالخوردگی دچار ضعف و از دست دادن حافظه می‌شوند اما تا پیش از این، دلیل واقعی این رابطه هرگز مشخص نشده بود و همیشه تصور می‌شد که از دست دادن حافظه بخشی از فرآیند طبیعی پیری است.

به گزارش خبرنگار سایت پزشکان بدو ن مرز ،  در یک بررسی جدید از سوی دکتر آدام ام. بریکمن از انستیتو مطالعاتی بیماری آلزایمر و پیرمغزی در مرکز پزشکی دانشگاه کلمبیا معلوم شد که در واقع سکته‌های خاموش عامل اصلی این فقدان و ناتوانی هستند.

بریکمن و دستیاران وی در این مطالعه متوجه شدند که اساسا از هر چهار فرد سالمند حداقل در مغز یک نفر نقاط مرده کوچکی وجود دارند که این نقاط مرده عامل اصلی تخریب حافظه هستند.

نکته جدید در این آزمایشات روی ضعف حافظه در سالمندان این است که موضوع سکته‌های خاموش و تحلیل رفتن هیپوکامپ مغز به طور همزمان مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته اند.

بریکمن در این بررسی‌ها روی ۶۵۰ فرد ۶۵ ساله و پیرتر مطالعه کرده و نتایج آزمایشات خود را در مجله نورولوژی آمریکا به چاپ رسانده است.

دانشمندان می‌گویند با تمرینات مغزی میتوانند روند رو به رشد این بیماری را با تاخیر مواجه کنند.

این در حالیست که مردان مکن است زودتر به بیماری از دست دادن حافظه مبتلا شوند اما به تدریج پیشرفت کتد در حالی که زنان دیرتر مبتلاشده و با سرعت بیشتری عملکرد طبیعی مغز خود را از دست میدهند.


پیام یا سوال خود را برایمان بفرستید

پر کردن فیلد های ستاره دار الزامی می باشد.*

*